De oorsprong van Villawereld B.V. gaat terug tot het jaar 1993. Met deze enorme dosis ervaring in de reiswereld met ondermeer de reisorganisatie Skichalets.nl die al twee keer als winnaar is uitgeroepen van de Zoover Award: ‘Beste Wintersport Organisatie’ van Nederland en waarbij diverse accommodaties de prijs: ‘Zoover Award Winner Gold’ hebben gewonnen. Villawereld B.V. dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam onder het nummer 65303970 is een onderdeel van Leisure & Lodging Service B.V.

Door het vele aanbod op internet, zie je soms door de bomen het bos niet meer en dan is hulp hierbij geen overbodige luxe. Want wij hebben al gevonden wat jij zocht en dat scheelt jou weer veel (vrije) tijd die je ongetwijfeld nuttiger wilt besteden. Ervaar het gemak bij Villawereld want wij hebben voor jou al het vooronderzoek gedaan naar de veelal karakteristieke vakantiehuizen, appartementen, gîtes, vakantievilla’s, landhuizen, skichalets, chambres d’hotes, groepshuizen, agriturismo’s en paradores. Wij kennen de vakantiehuizen en hebben er vele bezocht en geïnspecteerd.

Heb je weinig tijd en wil je snel je vakantiehuis boeken, dan heb je dat zo online geregeld. Maar wil je iemand spreken voor meer informatie of is er iets wat onduidelijk is, dan kun je ons natuurlijk altijd bellen. Aan persoonlijke aandacht hechten wij veel waarde. Langskomen kan natuurlijk ook, je hoeft daarvoor geen afspraak te maken. We verwelkomen je graag met een heerlijke espresso.

Misschien denk je, ik zoek, boek en regel het allemaal zelf wel via bijvoorbeeld een Booking.com of een Airbnb maar zij zijn niets meer dan een marktplaats waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Alles wordt erop gezet wat ze aangeboden krijgen van huiseigenaren. Bij deze organisaties is geen filosofie aanwezig dat alleen maar unieke, authentieke, sfeervolle en charmante adresjes in het aanbod worden opgenomen waar jij je welverdiende vakantie wilt gaan doorbrengen. Hier zijn geen inkopers en contract managers voor jou op pad om de verfijnde selectie te maken. En voor adviezen of vragen hoef je bij hen ook niet aan te kloppen, want deze toegevoegde waarde bieden zij simpelweg niet. En denk maar niet dat je via de Bookings.com of Airbnb’s van deze wereld voordeliger uit bent omdat je rechtstreeks bij de eigenaar boekt. Schijn bedriegt, want deze organisaties eisen 20% tot 25% van de huursom op. En wie betaalt dat uiteindelijk?